image
Jautājiet mūsu ekspertam!
Gencs Valters
image
images
Jautājiet mūsu ekspertam!
Gencs Valters
Pieprasiet bezmaksas kopiju
Doing business guide in Baltics.

Zvērināta advokāta* Valtera Genca birojs

Pan-Baltic Law firm lawyers

 

Zvērināta advokāta Valtera Genca birojs Latvijā, Rīgā tika izveidots 2000. gadā, kur arī atrodas galvenais birojs. 2007. gadā tika paplašināta darbība visā Baltijā izveidojot birojus Tallinā (Igaunija) un 2008. gadā Viļņā (Lietuvā).

 

Zvērināta advokāta Valtera Genca birojs ir plaša spektra pakalpojumu birojs Latvijā, Igaunijā un Lietuvā – vispārējā prakse starptautiskā biznesa advokātu birojs, kas specializējas nodokļos, uzņēmumu apvienošanā un pārņemšanā, intelektuālajā īpašumā, imigrācijā un tiesvedība Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Advokāta birojā strādā kopā 10 personas - advokāti, juristi un nodokļu konsultanti. Advokāta birojam ir cieša saistība ar Skandināvijas klientiem pateicoties tam, ka birojs ir iesaistīts Skandināvijas Tirdzniecības palātas darbībā. Zvērināts advokāts Valters Gencs ir bijis Norvēģijas Tirdzniecības palātas priekšsēdētājs Latvijā un ir lasījis lekcijas Zviedrijas Ekonomikas Augstskolā, Rīgā.

 

2007. gadā advokāta birojs pievienojās Eurojuris, Eiropas neatkarīgo advokātu biroju apvienība, kurā ir vairāk kā 630 pilsētās, vairāk kā 40 valstīs. 2008 gadā advokāta birojs pievienojās internacionālajam, neatkarīgajam advokātu biroju apvienībai Multilaw, kurā tagad ir vairāk kā 6000 juristu/advokātu, kuri ir pieejami vairāk kā 150 valstīs pasaulē, kas dod iespēju nodrošināt integrētus pārrobežu pakalpojumus.

 

Mūsu advokātu birojam ir veiksmīga ilglaicīga sadarbība ar ASV advokātu birojiem/juristu birojiem visās Amerikas Savienotajās Valstīs, kā piemēram Wilson Sonsini Goodrich & Rosati, Baker & McKenzie, Davis Polk & Wardwell, DLA Piper, Holland & Knight, Duane Morris, Frost Brown Todd, Polsinelli Shughart, Covington & Burling, Faegre Baker Daniels, Knoble Yoshida & Dunleavy, Barnes & Thornburg un daudzas citas.

 

Kā mūsu klientiem, Jums tiks nodrošināts augsta pakalpojumu kvalitāte, kā arī pieeja mūsu plašajam pakalpojumu klāstam, ieskaitot, konsultācijas un klienta/advokāta partnerību.

 

 

Firmas brošūru skatīt šeit

 

brochure

 

* Uz laiku atstādināts.

Ja rodas kādi jautājumi, lūdzu kontaktēties ar advokātu Valteru Gencu: info@gencs.eu

Šeit iekļautā informācija nav uzskatāma par konsultāciju vai juridisku atzinumu.
© Zvērināta advokāta Valtera Genca birojs, 2016
Submit
Pieprasiet bezmaksas kopiju
Doing business guide in Baltics.